Hun-Magyar történelem és hagyományörző weboldal gigor.janos@gmail.com

Kereszténység és a háttérhatalom

Az idegen istenhit, amit a zsidó-kereszténység az emberek lelkébe sulykolt, egy manipulatív eszmerendszer! A keresztény isteneknek kikiáltott bálványok (Jézus, Jézus atyja: Jehova, és Mária), ostoba, aljas, és bűnös dogmatikus hatalmi érdekű, manipulatív eszmerendszerrel, és propagandával van felépítve és megtámogatva. Amit a kereszténység szent léleknek nevez, az nem más, mint ennek az manipulációnak a kiáradása, elhitetése. Amit meg , a vallás szentségének a védelmének neveznek, az a keresztény dogma, babona és hiedelem védelme, az emberiség sötét butaságban tartására.

A „keresztény” római elnevezés, utalva a keresztre feszítettek kegyetlen kínhalálára, amit a gyilkos, sátáni szellemű római rabszolgatartó birodalom, a hatalma megtartására alkalmazott. Ennek a gátlástalan, leigázó hatalomnak a kereszténység nem az egyetlen tartópillére, hanem mellette ott van még a „római jog”, ami a véres kezű bírói gyakorlat a titkos háttérhatalom szolgálatában, nem pedig az igazságéban, ami csak egy hazug szólam.                  

Ott van még az orvostudomány kisajátítása is, amit a latin nyelv bevezetésével monopolizáltak, ugyancsak ehhez a privilégiumhoz kapcsolt gyógyszeripar létrehozásával, amellyel a betegségek jelentős részét folyamatosan fenntartják (pl.: minimális hatóanyaggal, vagy mellékhatások elérésével), amellyel az emberiség kiszipolyozásával óriási profitot csinálnak, aminek egy jelentős részét fegyvergyártásra, háborúkra fektetik be, az emberiség kárára és elnyomására.

Továbbá technikai haladással újabbnál újabb eszközökkel szórakoztatják, megfigyelik és elpusztítják, gyilkoltatják egymással az emberiséget folyamatos helyi háborúkkal, globális világháborúkkal, vagy csak lassan ölő észrevétlen folyamatos pusztítással, pl.: környezet és élelmiszerszennyezéssel, vagy gyógyszer mellékhatásokkal.
Ne essünk rabul a média provokációjának és manipulációjának sem, mert az arctalan titkos háttérhatalom (felső kaszt) szószólója.

Nincs szükség tüntetésekre, forradalomra, vagy mártírhalálra! /Lásd: 1848; 1956/.
Ezek csak a háttérhatalom zűrzavarkeltését szolgálják!
Csak arra van szükség, hogy te saját magad ráébredj erre, és mások is felébredjenek!
Mindenkinek egyénileg kell megváltozni, hogy többségi változás legyen.

Ha nem a háttérhatalom manipulációjának hiszel, hanem a benned élő Igazisteni szellemnek, a Lélek szavának, akkor legyőzted a világi hatalmat. Legyen az a hazug kereszténység, vagy a titkos háttérhatalom különböző formái. Ilyen egyszerű és ez a végső valóság! Ezzel rátaláltál önmagadra, az Igazisteni lényedre a szabad akaratodat és az emberi önállóságodat érvényesítve, amit elraboltak tőled a lelkeddel együtt, illetve önként lemondtál róla manipulációk hatására. Ez nagyon nagy erő.
Aki így él, az a kozmikus életenergiát használja, ami az élettel jár, és nem kell érte áldozatot hozni!
Ez a nagy titok, amitől minden eszközzel és minden áron, újra és újra eltéríti az embereket a titkos világuralmi háttérhatalom.
/Július Andan - Világ a színfalak mögött – nyomán/