Hun-Magyar történelem és hagyományörző weboldal gigor.janos@gmail.com

Az Élet Energiája

/Anasztázia-részlet/

„A talmudista, szemita zsidók, csak ember formájú lények, nem emberek. Ha azok lennének, nem gyilkolnának, nem tennék tönkre az emberiséget. Eljő az idő, amikor elbújnak a FÉNY-től, a tudástól és a nyilvános igazságtól megszégyenülve attól, amit a világunkban művelnek.” /Anasztázia/
Az igazság elérhetően közel van. Mi Magyarok az igazság hordozói vagyunk, de ez nem szabad, hogy teher legyen a számunkra, mert akkor nem csak teherré válik, hanem átokká is, mint már annyiszor az elmúlt ezer év zsidó-kereszténység korszakában. Nekünk kell véget vetni ennek a korszaknak, mindenkinek önmagában. Hátat kell fordítani az álnok kereszténységnek, az  élősködő és kizsákmányoló intézményeknek (gyógyszeripar, bankipar).
A sötétségből, a gúzsba kötő dogmák világából a FÉNY felé kell fordulni, a tudás és az igazság felé. Ne csak hordozói és elszenvedői legyünk az igazságnak, hanem a KÉPVISELŐI. Ne az igazságot féljünk leírni, vagy terjeszteni és adott esetben beszélni róla, hanem a sötétségtől. Ezt meg csak az IGAZSÁG FÉNYÉVEL lehet adott esetben megvilágítani, megsemmisíteni. A tudás FÉNY, a tudás hatalom.
Az IGAZSÁG FÉNYE a valóság, az igazság ismerete.
„Ha csak ültök egy sötét szobában és ismeretlen hangokat hallotok az félelmetes, de ha fényt gyújtotok és megismeritek, hogy mi okozza zajt, akkor elmúlik a félelem”.
/Plejádiak üzenete/

AZ IGAZSÁG FEDHETETLEN, AZ IGAZSÁG A SZER-ELEM mellett a LEGFELSŐBB TEREMTŐ ERŐ. Magabiztossá és erőssé tesz. Csak használni kell! A keleti hun népek és a magyarság ezt nevezte ősidőktől kezdve, ezer éveken át Egy Igaz Isten hitnek. Az Igaz Élet Hitének, vagy közéleti (nép) nevén a Napisten-hitnek. Ez volt az alapja a sámán-, ill. a táltos-hitnek, a Magyar Közösség hitvallásának.


Ezzel ellentétesen, a kereszténység és még néhány vallás, valamint a sötét, titkos háttérhatalom alapja az a sátáni szellemiség, amely egyfajta fejlett kozmikus lények alkotta zsarnoki háttérhatalom, amely tragikusan és jóvátehetetlenül beavatkozott az emberiség teremtő isteni fejlődésébe. Fejlett pszicho fegyverekkel,- módszerekkel, vallásokkal, félelemkeltéssel, agymanipulációs butítással, történelemhamisítással, megtévesztéssel, az emberiség félrevezetésével igázták le az emberiséget és fenntartják ezt a folyamatos elnyomást és kizsákmányolást, néhány kivételezett nyugati nép előnyökhöz juttatásával.