Hun-Magyar történelem és hagyományörző weboldal gigor.janos@gmail.com

A pápaság sátáni arca

A római pápa és a német lovagrendek, a tizedek és az ajándék-birtokok meg­szerzése végett Istennek tetsző cselekedetnek hirdette a más valláshoz tartozó magyar főurak meggyilkolását. Ezért Koppányt 998-ban, Tónusz-Abát 1002-ben gyilkolták meg beavatott feleségével együtt, majd Jirkó hat vejét: Radna, Zsibó, Pestere, Siria, Doboka és Ko­lozs vezéreket . Végül a Csanád vezette vérengző lovagok különítményével Ajtonyt is kivégeztették.

A mostanság divatos mikulás ünnep, Amerikából indult világhódító útjára.
A névadó, Szent Miklós püspök volt, azonban mára Szent Miklósból az angol nyelvterületen, főként Amerikában csak Santa maradt. A gyerekek - leendő felnőttek - tudatában már csak így jelenik meg: SANTA.
Ez már a tudat befolyásolásának a része. A SANTA betűinek ugyanis van egy másik olvasata is: SATAN.
A SANTA olyan képzetet, gondolatvitelt ültet bele a gyermek tudatába, hogy ő egy kedves barát, akit már nagyon várunk. Ajándékot azonban csak akkor hoz, ha egész évben jól viselkedtünk. Ha nem mindenben feleltünk meg az elvárásoknak, büntetés, virgács (jelképesen korbács) jár.
A mikulás ruhájának piros színe segíti a kódolást, ugyanis a piros szín jelenti a bevezető utat az asztrálsíkra. Már az ősi sumér, babiloni, egyiptomi időkben is a hüllő imádatának jelképe volt ez a szín, ami egyben a vér színe is. Hol lakik, honnan érkezik a SANTA? Az Északi-sarokról. Segítői is vannak, a krampuszok, esetleg a kis szürkék. A mikulás az égben jár repülő szerkezeten. A gyerek tudatába bele van programozva, hogy ha ajándékot vár a mikulástól, akkor érkezését neki is ajándékkal (keksszel, tejjel) kell várnia. Tudat alatt már sugalmazva van, hogy áldozatot kell bemutatni a hüllő isteneknek, méltó fogadtatásban kell őket részesíteni. Szeretettel kell őket fogadni, mert ők jók, ajándékot hoznak az embereknek.
/részlet Grull Antal: Az emberiség eredete/