Hun-Magyar történelem és hagyományörző weboldal gigor.janos@gmail.com

A pápaság sátáni arca

A sátáni háttérhatalmú római pápa és a német keresztény lovagrendek, a tizedek és az ajándék-birtokok meg­szerzése végett a keresztény istennek tetsző cselekedetnek hirdette az Teremtő Igaz Istent valló (más valláshoz tartozó) magyar főurak meggyilkolását. Ezért Koppányt 998-ban, Tónusz-Abát 1002-ben gyilkolták meg beavatott feleségével együtt, majd Jirkó hat vejét: Radna, Zsibó, Pestere, Siria, Doboka és Ko­lozs vezéreket . Végül a Csanád vezette vérengző lovagok különítményével Ajtonyt is kivégeztették.

Nincs ez máskén ma sem. A mostanság divatos mikulás ünnep, Amerikából indult világhódító útjára. A névadó, Szent Miklós püspök volt, azonban mára Szent Miklósból az angol nyelvterületen, főként Amerikában csak Santa maradt. A gyerekek - leendő felnőttek - tudatában már csak így jelenik meg: SANTA. Ez már a tudat befolyásolásának a része. A SANTA betűinek ugyanis van egy másik olvasata is: SATAN.

A SANTA olyan képzetet, gondolatvitelt ültet bele a gyermek tudatába, hogy ő egy kedves barát, akit már nagyon várnak. Ajándékot azonban csak akkor hoz, ha egész évben jól viselkedtek. Ha nem mindenben feleltek meg az elvárásoknak, büntetés, virgács (korbács jelkép) jár. Ez a SANTA másik lénye a SÁTÁN vagy, ahogy Európában nevezik: krampusz. A mikulás ruhájának piros színe segíti a kódolást, ugyanis a piros szín jelenti a bevezető utat az asztrálsíkra. Már az ősi sumér, babiloni, egyiptomi időkben is a hüllő imádatának jelképe volt a piros szín, ami egyben a vér színe is. Hol lakik, honnan érkezik a SANTA? Az Északi-sarok felől, a föld belsejéből, ahol a hüllő lények (ördögök) laknak. Segítői a krampuszok, esetleg a kis szürke lények. A mikulás az égben jár repülő szerkezeten. A gyerek tudatába bele van programozva, hogy ha ajándékot vár a mikulástól, akkor érkezését neki is ajándékkal (keksszel, tejjel, vagy cipőtisztítással) kell várnia. Tudat alatt már sugalmazva van, hogy áldozatot kell bemutatni a hüllő istennek, méltó fogadtatásban kell részesíteni. Szeretettel kell őket fogadni, mert ők „jók, ajándékot és szeretetet" hoznak az embereknek.

  Nyugat Európában ezerszámra tűntek el fiatalkorú gyermekek. A nyomozati szálak a Vatikánba vezettek rituális áldozatok gyanújával.


/részlet Grull Antal: Az emberiség eredete/