Hun-Magyar történelem és hagyományörző weboldal gigor.janos@gmail.com

Telepatikus kommunikáció a szíriusziakkal

Elmúlt idők a Föld bolygón:
Sok eonnal ezelőtt a bolygó üres volt, lakhatatlan környezettel, életformák nélkül.
Sok millió év leforgása után, földönkívüliek egy csoportja jött a Földre és számos földi bázist alakított ki. Egy hatalmas projekt vette kezdetét: a Föld "terraformálása" – egy üres és élettelen bolygóból egy égi paradicsom megteremtése. A „kertészek” keményen dolgoztak és egy hosszabb időszak után a kezdeti csodás álom valóra vált. Olyan volt, mintha varázslat történt volna: A Föld a Naprendszer ékkövévé vált. Az élet minden színterén az egyensúly és a harmónia dominált. Miután elkészültek a projektel, a „kertészek” bőségben és szépségben hagyták el a Földet.


Ismét sok eon telt el, míg az első „gyarmatosítók” felfedezték a csodás Föld bolygót. Ámulatba estek a felfedezéseik során és úgy döntöttek megtelepednek itt. Minden életformát kielemeztek ezen a bolygón és végezetül úgy döntöttek továbbra is meg kell őrizni „az egyensúlyt és a harmóniát”. Egy nagy új projektbe kezdtek bele: a bolygó értelmes lényekkel való benépesítésével.
Ezt természetes úton tették,nélkülözve minden genetikai beavatkozást. Természetesen ez a folyamat nagyon hosszú időt vett igénybe, de végül sikeresen beteljesítették álmukat: megjelentek az „emberi lények”, fenntartva „az egyensúlyt és harmóniát”. Majd az első „gyarmatosítók” elhagyták a Földet és folytatták Teremtésüket az Univerzumban.
Ismét hosszú idő telt el a Földön, míg az „első menekültek” a Líra csillagrendszerből megérkeztek. Saját bolygóikról menekültek el a Drakók pusztítása elől, azzal a reménnyel, hogy itt majd folytatni tudják békés életüket. Felvették a kapcsolatot a földi emberekkel és együttműködtek velük. Csupán tudatosságbeli [értelmi] szintkülönbségek voltak, építő és fejlődő volt a kapcsolatuk. De sajnos a menekültek száma szignifikánsan növekedett, a hüllők okozta bolygók közti háborúk miatt, megtörve ezzel „az egyensúlyt és a harmóniát” a földön is. Sok probléma ütötte fel a fejét és apró konfliktusok jelentek meg a különböző csoportok között. Egy nagygyűlést hívtak össze, ahol minden egyes csoport képviselője jelen volt.
Fontos döntést hoztak meg: a menekültek integrációját gyorsított formában kell végrehajtani. Így jött létre a hibridizáló program, genetikai kísérletek lefolytatásával. Végezetül, jó szándékkal és a különböző menekült csoportok szaktudását összevegyítve egy „újfajta emberi lényt” teremtettek meg. És ismét stabil lett a Földön az egyensúly és a harmónia.
Sok-sok év telt el, míg a „sötét erők” rátaláltak a Föld bolygó gazdagságára. Csak egy gondolat vezérelte őket: kiaknázni és zsarnoki hatalmuknak alárendelni mindent ezen a bolygón. Sorozatos bolygószintű háborúk kezdődtek a közeli naprendszerekben is. Szenvedés és szomorúság nehezedett a Földre. Az egykori dicső Földbolygó természete és az emberi lényei önmaguk árnyékává váltak. Drámaian lecsökkent a földi népesség, sokan más bolygókra menekültek el. A Föld arculata radikálisan átalakult és csak néhány emberi lény és fejlett emlős élte túl a háborúkat.

Volt olyan korszak, amikor a drakó csillagjegyből származó hüllőfaj az emberiség ősi ellensége, a Földön azért hoztak létre a gyilkos szörny hüllőfajokat, dinoszauruszokat, hogy kipusztítsák velük az emberiséget és a vele harmóniában élő főként emlősállat,- és növényvilágot és utána ők uralják a Földet. Égi Segítőink, az egykori Teremtőink, ekkor fegyverekkel látták el az emberiséget, hogy a dinoszauruszokat az utolsó szálig kiirtsák, mert elszaporodva, a ragadozó hüllők kipusztították volna az emberiséget. Tehát nem meteor becsapódástól pusztultak ki, ami csak afféle mai tudós feltételezés. A dinók ki lettek irtva ugyan, de néhány túlélő gyíkfaj a föld alá tudott menekülni. Ezek az állítólag a földünk belsejében élő és tovább fejlődött gyíkfaj társadalom, amely nagyvárosokat és fejlett alagút hálózatot hoztak létre mélyen a föld belsejében, nagyon fejlett technikával és együtt működnek, számunkra ismeretlen kommunikációs technikával a Nibiru bolygó lakóival, az Annunaki-hüllőkkel, akiktől minden bizonnyal a technikai fejlettségük is származik. Elég csak a pusztító földrengésekre és vulkán kitörésekre gondolni, amiről az emberek azt hiszik, hogy természeti jelenségek, holott nem azok. Ezek csak a földkérgétől kifelé hatnak, a föld belseje felé, az ő életterük felé ártalmatlanok. Ezek idegen, számunkra ismeretlen kegyetlen tömegpusztító technikák. /a szerkesztő/
Kb.400…420 ezer évvel ezelőtt ismét renegát [élet-idegen] hüllőfaj érkezett a Földre. Újra indult a földi források felkutatása és ördögi genetikai kísérleteket folytattak.  A rablás és a rombolás volt a „terv” azokban az időkben. Az emberi élet nem volt érték a számukra.
Aztán az egykori Teremtőink, egy tudós csoport a Földön Atlantiszon, fontos genetikai kísérleteket hajtottak végre, közel hatvanezer évvel ezelőtt, Atlan genetikai- és univerzum-tudós vezetésével. Beleadtak apait,-anyait, a legjobb tudásukat, hogy a lehető legjobbra és a legellenállóbbra teremtsék a földi rendkívül káros befolyások miatt, az embernek ezt az új változatát. És látták, hogy a munkájuk eredménye, az új ember típus, minden kritériumnak megfelelt, szép és jó lett. Ezért elnevezték Hun-nak /Elsőnek, ami nem a sorrendre, hanem a minőségre utal/. A saját teremtőik nyelvén beszéltek és éden-kertbe helyezték az első emberpárt Ádámot és Évát, védett környezetbe, minden megélhetési feltétellel, hogy elszaporodjanak és benépesítsék a földet. Teljes tudást önmagukról és körülményeikről még nem kaphattak, mert azt még nem tudták volna hasznosan és biztonságosan használni. Ezért az új ember az egyre nagyobb tudást, csak a szellemi fejlődéséhez kódoltan, azzal arányosan szerezheti meg, illetve értheti meg a Élet lényegét, a Teremtés misztikumát. És kezdetét vette az emberiség új korszaka, az Aranykor. Teremtőink és égi Segítőink, a fejlett földönkívüli civilizációkból, gondosan felügyelték az új ember elszaporodását és az emberiség fejlődéséhez minden jót és technikai fejlettséget megadtak, hogy magas tudással megerősödjenek és maguknak bírják a Földet. Az univerzum egyik legfejlettebb technikai tudásával a Kristály-Tudat alkalmazásával látták el az Atlantiszon élő emberiséget.
Békességben és tudásban megerősödve és elszaporodva, hun ember csoportok széledtek szét a bolygón és minden időkben tartották egymás között és égi Segítőikkel telepatikusan a kapcsolatot. Ezekben az ősi időkben a telepatikus kommunikáció a beavatottakkal, olyan világosan és egyértelműen működött, mint ma a rádiótelefon.  Létre jöttek nagyon fejlett ősi kultúrák és civilizációk. Ezek maradványai manapság is sok módon megtalálhatók, kutatva az archeológiát, az ókori vallásokat, a regéket és mitológiákat. Ilyenek voltak a görögök is, a hun-népek és benne a Magyarság Kultúrája.
Jelenlegi idők a Föld bolygón:
Manapság a helyzet bonyolultabb. Sok titkos társaság és katonai szervezet létezik, akik különböző földönkívüli csoportokkal működnek együtt (különösen más csillagrendszer béli Luciferi lázadókkal és renegátokkal), akiknek olyan közös projektjeik vannak, mint az anti-gravitációs űrjárművek gyártása, mesterséges intelligenciával rendelkező rendszerek kiépítése, nanotechnológia és nano-robotok kutatása, hibridizáló programok, elmekontroll módszerek, földi időjárás-befolyásoló (HARP) rendszerek stb.. Ezek a felek egymás ellen harcolnak, hogy megszerezzék a Föld feletti uralmat. (A két világháború is ilyen volt).
Azonban sok csillagmag és [csillagközi] menekült különleges küldetéssel inkarnálódott ide a Földre,nagyon nagy áldozatot vállalva, egy gondolat által vezérelve: hogy helyrehozzák „az egyensúlyt és a harmóniát” a Földön!
Küldetésed a Föld bolygón:
„Emlékezz ki vagy és akkor teljesíteni fogod a legfelsőbb Teremtő Tudati küldetésed!” Hogyan tudsz visszaemlékezni? Tegyél fel kérdéseket a legfelsőbb tudati énednek, a személyeddel kapcsolatban: Spirituális identitásoddal, korábbi reinkarnációiddal, képességeiddel kapcsolatban.  Találd meg a válaszokat, kezd a veled legerősebben rezonáló dolgokkal különböző forrásokból. Kritikus gondolkodással elemezd ezeket a válaszokat, de tarts nyitva elmédet. Folytasd ezt a folyamatot kérdésekkel és válaszokkal az életedben és meglepődsz mennyi kapu nyílik meg előtted! Ha törik ha szakad, ne add fel!
“Emlékezz a genetikádból, hogy ki vagy és akkor teljesíteni fogod a legnemesebb isteni küldetésed, hogy Te is tegyél az oly sokat szenvedett emberi fajért és a velünk harmóniában élő Élővilágért!”