Hun-Magyar történelem és hagyományörző weboldal gigor.janos@gmail.com

Sötét korszak, amelyben élünk

/Részlet Grull Antal: Atlan az emberiség eredete c. műből/

 Jelenlegi korunk az ötödik korszak, a Tonatiuh már nagyon öreg, és a ciklus végéhez közeledik. Ennek a kornak a kezdete nagyon régen, a keresztény időszámítás előtt (i.e.) a IV. évezredben volt.
Ez a legutóbbi „Amen”, vagy „Tonatiuh” ciklus tart a mai napig is, melynek megváltozása remélhetően, a vízöntő világhónapban elkezdődött. Melyik időszakban kezdődött el ez az ötödik, Amen korszak? Akkor, amikor a hüllők először olvadtak be az emberek közé Sumérban, kiszorítva a szíriuszi tanítású Igaz Teremtőisten-felfogást a köztudatból és úgy alakították ki a vallásokat, hogy „Ámen”-el éltessék Ámont (Ármányt), a fáraó-korszakon keresztül, amit a kékvérű annunakik vezetnek.

Ezt vehetjük úgy is, hogy az egész Föld, az egész emberiség őket élteti anélkül, hogy tudná, mit csinál, amikor az „istenhez” szóló imája végén az ámen szót elrebegi. Azt hiszi mindenki, hogy Istenhez fohászkodik, de nem. Ezt a sötét kort, ezt a sötét erőt éltetik a vallásos emberek milliárdjai. Az emberi jóságot, hiszékenységet kihasználva erőt, energiát nyernek a hüllők ebből a szóból, amelyre rá vannak hangolódva. Ugyanis minden, ami létezik, az energia, frekvencia. Így van ez a kimondott szavakkal is. Amikor valaki kimondja ezt a szót, hogy „Amen”, ezzel olyan energiát gerjeszt, amely táplálékul szolgál a hüllő faj számára. Ebből nyerik energiájukat, amelyet aztán az emberi faj ellen fordítanak. Nagyszerűen ki van ez találva, jobban nem is lehetne. Nagyon sokan tudják, hogy ez így van, de csendben vannak, hallgatnak, mert vagy nevetségessé teszik őket, vagy ha megszólalnak, ellehetetlenítik őket, véget ér a karrierjük, vagy az életük. A mai emberiség egy látszólag nyitott börtönben él. A végletekig kizsákmányolják az embereket, sokszorosan húzzák le róluk a bőrt, szinte alig tudnak létezni. Az ember amíg él, fizet. Fizetnie kell a kölcsönöket, azoknak a kamatait, a számláit, az adókat, szinte már mindenért fizetni kell, csak a levegő van ingyen, de az is csak azért, hogy élni tudjon, hogy tovább fizethessen. Az elvégzett munkád után fizetést kapsz, ennek nagy részét az adórendszeren keresztül elveszik tőled, nem magadnak dolgozol, hanem nekik.
Ez azonban a jövőben változni fog, mivel egyre több embernek nyílik ki a szeme, és veszi észre ezeket a csalárd dolgokat. Előbb-utóbb felébrednek az emberek, és kitörnek ebből a mesterségesen kialakított ránk erőltetett világból, közöttük talán Te magad is.