Hun-Magyar történelem és hagyományörző weboldal gigor.janos@gmail.com

KIK VAGYUNK, vagy kik nem vagyunk!?

Hun kisebb, nagyobb városromok kerültek már feltárásra Mongólia, Belső Mongólia (Észak Kína) szerte és a kutatók megállapították, hogy kiemelkedő építészeti kultúrájúak! Kínai viszonylatban is a legrégebbiek. Jóval a kínai császárság előttiek, amikor is Kínában még messze nem léteztek számottevő építések. A kutatók abban is egyetértenek, hogy a szkíta és a hun kultúrát nem kell külön kezelni, mert a leletek egyezést mutatnak! (Mivel a szkíta és a hun nép fogalom egy és ugyanaz).

A hun-avar-magyar-szkíta azonosságot már minden tudományág igazolta, de a hivatalos tudomány elhallgatja! Miért?! Mert még mindég a hazugságaikkal megvezetett birkáknak tekintenek bennünket, a mi adófizetői pénzünkön fenntartva magukat!! Miért?! Mert eltűrjük!! Mert a többség rászolgált a hallgatásával! Mert sokan úgy gondolkoznak, hogy ”hallgatni arany”, meg „nem kell magyarkodni”). Ezek azok, akik maguk alá piszkítanak, a semmitől is összefossák magukat, mert nem tudnak kiállni magukért sem, nem lévén önbecsülésük és identitástudatuk, amiért ki állhatnának.  Mert a kékvérű hüllő-háttérhatalom a keresztény és a politikai globalizációval buta, önálló gondolkodásra képtelen, fél idiótákat csinált az emberek túlnyomó többségéből! Akik azt sem tudják, hogy mit művelnek, akik nem is művelnek semmi hasznosat és nem tudják, hogy kik ők és honnan származnak, meg ami nem anyagi érdek a számukra, az már nem is érdekli őket.
Talán a külföldi zsarnok uralkodók (francia, német, spanyol, amerikai népirtók) mondják meg megint, hogy mi magyarok kik vagyunk, mint a finnugor-izmus esetében?! Kell nekünk újabb gumicsont!? Hogy még évszázadok múlva is azon rágódjunk, hogy mi nem azok vagyunk akiknek mondanak minket!? Ez az út a saját nemzetpusztításunk! Talán a nyugati bürokrata zsarnokoknak kellene tudni és ismerni, a mi magyar ősi kultúránkat és elismerni, méltatni minket?  Így nem lehet gondolkozni, mert a talpnyaló gerinctelenek és önérdek érvényesítők meg igyekeznek behódolni a nyugatnak. Ha nekünk nincs meg a kellő önbecsülésünk és mindennek előtt, elődeink megbecsülése és tisztelete, azért amit megteremtettek a számunkra, akkor ezt az idegen lelkűektől nem várhatjuk el. Ők azok, akik folyamatosan számtalan módon lebutítják a népeket, hogy élősködjenek és uralkodjanak mások kárára.
Az öntudatos magyarságunkkal tudjuk megtartani és bővíteni a magyar kultúránkat, ez vezet a nemzetépüléshez és megerősödéshez a mában is és a jövőben is.
/Dr Ubrusánszki Borbála: Hun – Magyar kapcsolat nyomán a szerkesztő/