Hun-Magyar történelem és hagyományörző weboldal gigor.janos@gmail.com

Feltárt múlt a jelenhez szól

/Epilógus/

A jelenünk, ha nem kötődne a múltunk értékeihez milliónyi szállal, akkor gyökértelenné és értéktelenné válnánk és megszűnne a népünk számára a jövő. Amely népnek nincs jövője, arra a földarabolás és a beolvadás vár, ebben a globalizáló érték pusztító világban.

A magyarságnak óriási kultúrája van, ami a nemzeti kincsünk, amit elődeink az életük során megteremtettek. Ahhoz, hogy ez a jövőben is meglegyen, nekünk is folyamatosan meg kell tartanunk, hozzá kell adnunk, művelnünk valamilyen formában és tovább adnunk az ifjúságnak, hogy a saját kultúránkban Éljen a nemzetünk, hogy az utódaink is ebbe szülessenek bele, hogy ne legyenek kiszolgáltatottak idegen hatalmaknak.              Tv nézésből és “okos” telefonnyomkodásból nem lesz jövő!! Te honnan jöttél erre a világra?! A múltból a jelenbe! A jelen életed után pedig, a jövőbe fogsz megszületni újra ezen a földön és újra magyarként a Karma Törvényének megfelelően idekötődve, hogy beteljesítsd a legnagyszerűbb küldetésedet, amiért magyarnak születtél: Magyarrá Válni, Magyarrá Nemesedni.

Alapvetően magyarnak születtünk nem pedig kereszténynek, de a kereszténység csapdájába ejtettek bennünket, a megkeresztelés kötelékével, hazug tanításokkal, és dogmákkal, hogy ne gondolkozva, lemondva a saját életünk irányításáról, hogy szánalommal felnézzünk egy csaló, gyilkos idegenre, istenként imádva.

A kereszténység kínt, szenvedést, halált és pusztulást okoz az emberiségnek kétezer év óta a Krisztusi átveréssel. Így valósággá vált a keresztényi igehirdetés, hogy semmiből lettünk és semmik leszünk („porból lettél és porrá leszel”). A kereszténység előtti dicső múltunkat nem tanítják az iskolákban, kiverték az emberek fejéből a zsidó-istenhittel. Jövőnk meg nem létezik a kereszténységben, mert a kereszténység nem ismeri el a nemzeti jövőt, csak keresztény globalizmust. Ami a legaljasabb Krisztusi csaláson, az emberiség átverésén, a rajta való élősködésen, kizsákmányoláson, és népirtó megfélemlítésen alapszik.

A kereszténységben a Magyarságnak sem dicső múltja, sem dicső jövője /csak az ezer éves tragédiája/!