Hun-Magyar történelem és hagyományörző weboldal gigor.janos@gmail.com

A ki nem mondott igazság méreggé válik

Mi, akik nem csak magyar állampolgárnak, hanem lélekben is magyarnak születtünk, egy hazug világba születtünk újjá, ahol az idegen lelkűek önérdekből egyfolytában hazudnak és élősködnek a munkánk eredményéből. Ha hozzá szoknak az emberek a hazugságokhoz, akkor hajlamosak egyre többen szintén azt csinálni, dogmákban és ígéretekben hinni és az igazságot is hazugságnak hinni. Ez a hit alapú keresztény társadalom, amely dívik két ezer év óta, illetve nálunk csak ezer éve. Pedig, az igazság nem függ attól, hogy hisznek e benne. A legtöbben téves fogalmakat alkotnak róla. Megkerülhetőnek, letagadhatónak tartják, mint valamiféle misztifikált fogalmat, holott azt sem tűri, hogy lebecsüljék, vagy kisajátítsák.

Az igazságot nem hinni kell, hanem tudni. Az igazság folyamatos történés, a valós élet folyamata. Amely az élet örökléséből, megújulásából, újjászületéséből és az egymáshoz kapcsolódásokból áll, amelyben minden mindennel összefügg. Ezért az igazság a folyamatos élet a valóságában, ahogyan minden időben, a folyamatos jelenben megtörténnek az események, a legnagyobb törvény, az OK-OKOZAT összefüggés alapján. A Szeretetet, amellyel olyan jól lehet az embereket manipulálni, nyugodtan félre tehetjük, mert úgyis félre tesszük. Az igazság sziklaszilárd, kiállja az idők viharát évezredeken át, mert ami már megtörtént azon nem lehet változtatni, de lehet másként cselekedni jól is rosszul is. Az igazság elsősorban az elménkkel látható, mert azzal meg is érthetjük az eseményeket és azok összefüggéseit. Szemmel csak az orrunknál látunk tovább a fizikai világban, de az elménkkel évezredek távlatába is bele láthatunk.
Az igazság, amihez mi magyarok olyan kitartóan ragaszkodunk, az a valós történés és a harmónia. Az élet igazsága az alapja a magyar ősvallásnak, az Igaz Isten (Élet) vallásnak, amely a harmonikus természetes élet.
Aki, nem az igazságot képviseli, hanem az ellenkezőjét: a hamisságot, az álnokságot, a hazugságot, akkor aszerint fognak megnyilvánulni a gondolatai, a szavai és cselekedetei, s ez esetben súlyos hibákat követ el maga és embertársai ellen és a harmónia megbomlik. A földi létben mindenkor jelen lévő idegen befolyással, az emberi harmóniát folyamatosan próbálják megbontani és az igazságot megcáfolni, letagadni, meghamisítani, vagy semmisnek tekinteni, hogy a hamis befolyás érvényesüljön, valamilyen sötét érdekből. Ezért arra kényszerülünk, hogy az igazságban megkapaszkodjunk, a hazugság és a hamisság ellenében az igazságot feltárjuk, leírjuk vagy elmondjuk. Magyarnak ezért nem elég megszületni csupán magyar állampolgárnak, hanem magyarrá kell válni. Magyarrá Nemesedni.
Ki a Magyar?! A szó nemes értelmében azok nem tekinthetők Magyaroknak, akik csak annak mondják magukat. Az álmagyarok is azt mondják, hogy ők azok. Pedig csak magyar állampolgárok.
Magyar az, aki gondolkozásában, tetteiben, szívében és lélekben is azzá válik, Magyarrá Nemesedik. Ez egy folyamatos életfeladat.