Hun-Magyar történelem és hagyományörző weboldal gigor.janos@gmail.com

Inuaki Dáviddal készült riportból

/Inuaki Dávid az Inuána bolygóról, ahol már szellemi ébredésükkel lerázták magukról az annunakik gyilkos elnyomását/.

Dávid (D): Az anunnakiknak egy különleges manipulációs képességük van. Ők hallgatólagosan elrejtenek fontos dolgokat, amelyek felszabadítóak lehetnek és lármával és zajjal hívják fel azokra a figyelmet, amelyek nem fontosak, mint amilyen a politika, gazdaság, tanügy, stb.
A. (riporter): De ezek számítanak!
D: A te képzeletedben! A vezetők, a törvények, és minden, amit adnak, programozva van. Nekünk az érzésünk az, hogy meghallgatnak. Ők azt csinálnak, amit akarnak. Ha valaki nem tetszik, vagy nem dolgozik az ők érdekeiért, leváltják, meggyalázzák, kinevetik.
A: És hogy jöhetünk rá, mikor manipulálnak?
D: Meg kell tanulnod a lelkeddel gondolkodni. Ha látod, hogy mindenki valami vagy valaki megváltoztatása érdekében összefog, tedd fel a kérdést, kik azok, akik a változást akarják? Jók, megértőek, nagylelkűek, bebizonyították ezt? A változás a többség érdekében történik, vagy az ő érdekükben? Mi nem felel meg nekik, miért szeretnének valamit megváltoztatni? Próbálj meg a szívükre figyelni. Kérd a Mátrixot, hogy mutassa meg a polaritását annak, aki beszél. Kérdezd meg a Mátrixot, hogy a beharangozott változás hasznos-e a bolygó jövőjére nézve, van-e igazság megfelelője a saját szintjén.
A: Hát ez azt jelenti, hogy mindent le kell ellenőriznem, amit hallok!?
D: Igen. Csak így fogod megtudni az igazságot és annak megfelelően helyesen cselekedni. Te nem érted, hogy mi vagyunk a változás? Senki sem kényszeríthet, hogy elfogadjuk egy idegen akaratot. Akarunk-e valamit, vagy nem, a mi döntésünk.
A: Én akarom.
D: Ha akarod, akkor mond ki és úgy cselekedj, hogy a Mátrix meghalljon téged és figyelembe vegye az akaratodat. Nincs több idő!
Ha akarsz valamit, de a tetteid az ellenkezőjét mutatják, a Mátrix a programozásodnak megfelelően fog válaszolni és azt kapod, amit adsz. Ilyen egyszerű.
A: Hogyan tudnánk védekezni az energetikai támadások ellen?
D: Magunk is tudunk védekezni. Az elején elég körülményes gyakorlat nélkül megtenni. Kérj védelmet és a Mátrix meg fogja adni. Képzeld el, ahogy a Teremtő Energia, amely mindenhol jelen van, egy gömbhöz hasonlóan körülvesz és védelmez. Ez a dolog viszont csak akkor
érvényes, ha meg tudod tartani az egyensúlyodat. Ha a tetteid arra késztetnek, hogy egy alacsonyabb rezgésszinten legyél, pl.: hamisságok, hazugságok, az azokkal való egyetértés, vagy azok elfogadása esetén nem fog menni. Erre szokták mondani, hogy nem áll meg az igazságban. Ezért jó, ha kiegyensúlyozod magad erkölcsileg.
A: De ha negatív energiával vagyok feltöltődve?
D: Először szabadulj meg a negatív energiáidtól és utána kérj védelmet.
A: Hogy tudom ezt megtenni?
D: Menj egy vízcsaphoz és tartsd az összetett tenyereidet újakkal lefele és hagyd, hogy a vízsugár folyamatosan lefolyjon rajtuk és kérd, hogy megszabadulj a negatívtól, vagy érintsd a tenyereidet a földhöz és kérd, hogy a negatív energiákat átvegye és átalakítsa pozitív energiává. Ugyanúgy a víz esetében is, a belőled kiáramló energiát pozitív energiává kell átalakítanod, mert különben csak a rosszat veszi át és vétek lenne, ha mi is átvennénk azt.
A: De a múltból jövő negatív energiával, amely a tetteink következménye, mit tegyünk?
D: Le kell mondanunk, hogy magunk ítélkezzünk. Ami volt, az elment. Meg kell változtatnunk a gondolatok polaritását, kérjük a Mátrixtól ezek kitörlését és pozitívvá alakítását. Meg kell értenünk, hogy minden, amit tettünk, ki lesz törölve és elölről kezdhetjük.
Az anunnakik az egyedüliek, akik a haszonélvezői a negatív megéléseinknek. Ezért kéne többet táplálnunk őket?
A: Létezik mégis egy félelem, amelyet nem tudunk leküzdeni, a változástól való félelem.
D: A változás mindenféleképpen jönni fog, ez nem tőlünk függ. Hogy megértsük ezt a jelenséget és készek legyünk, le kell mondanunk az anyagi javakról. Meg kell értenünk, hogy ezek a mieink, mindenkié és akárhogy is csak az itt tartózkodásunk idején használjuk.

A: Milyen lesz az új világ?
D: Egy, a spiritualitásra és az Igazságra alapozott, új társadalom lesz.

A: Más változásokat még látsz?
D: Igen. A színek mások lesznek.
A: Vagyis a piros nem lesz piros.
D: De igen, de sokkal ragyogóbb lesz, közelebb az eredeti színekhez.
A: A változás, ami jönni fog, kötelező? Vagyis biztos, hogy változni fogunk?
D: Igen. A mátrix egy problémája és követnünk kell. A hullám, ami az univerzumból jön a fejlődés felé fog taszítani. Ettől félnek az anunnakik. Ők tudják, hogy az új emberiség energetikailag erősebb lesz, mint ők és ez azt jelenti, hogy nekik más helyeket kell keresniük, és nem nagyon van, hova menniük. Most zajlik le az utolsó csata köztünk és köztük. Ők egyre erősebben és erősebben fognak támadni, előszedik a nehézfegyvereket, a rossz jelenléte mindenhol fog érződni, de ne féljünk, az embereknek jelenleg végtelen erőforrásaik vannak, és egy pár hónapon belül változások lesznek a társadalomban és vezetőségben. Meg fogod látni, hogy semmi sem marad meg abból, ami volt!
A: És ez az egyedüli út, amelyen az új emberiséghez eljutunk, a kataklizmákkal teli?
D: Nem kataklizmákkal teli, hanem a változás útja, és a formának, ahogyan válaszolunk a változásokra, optimistának kell lennie. Tőlünk függ az érzékelésének módja. Ha Isten Magához hív és azt mondja, hogy függetlenül az akadályoktól és veszélyektől, hozzá fogsz eljutni, akkor félni fogsz? . . Mert szeretjük az őseinket és az hazánkat? Mert nem fogadunk el egy hamis történelmet?
A: Mert tudományosan és történelmileg leellenőrizhetetlen kijelentéseket teszünk?
D: Fizikai bizonyítékok vannak, de ezek nem láthatóak, ezért kell az érzéseinkre alapoznunk, de hamarosan az Igazságok napfényre kerülnek, mi pedig visszanyerjük a múltunkat. Hosszú ideig becsapva voltunk!
A: Ez azt jelenti, hogy megengedtük, hogy becsapjanak.
D: Igen, alvásban voltunk, de úgy tűnik, hogy elfogadtuk a sorsunkat. Nem állt fel senki, hogy nyíltan beszéljen, kutasson, keressen, kotorásszon.
A: Vagy ha felállt, akkor elhallgattatták! Ismerek ilyen eseteket.
D: Látod, ha beszélni akarsz, ha a lelkedre hallgatsz, semmi sem állíthat meg. Azt mondani, hogy egyesek vagy mások ellene vannak, mentséget jelent. Hidd el, hogy akik nem hisznek a saját örökségükben nem rosszakarók, csak alulinformáltak.
A világ nem abból áll, amit az iskolában tanítanak. Azt hiszed, hogy létezik olyan ember, akinek ha megmutatod az igazságot, továbbra is a régi dogmákban fog hinni?