Hun-Magyar történelem és hagyományörző weboldal gigor.janos@gmail.com

Idegen judeo-keresztény istenek imádása

/Természet ellenes elmeállapot, ami fertőző és csendesen pusztító mentális betegség!/

Idegen és hamis istenek imádása, manipulatív, Természet és Élet ellenes, az Élet természetével ellentétes felfogás. Amelynek a következménye, milliók erőszakos halála 2000 év óta, amely a két Világháborúban csúcsosodott ki és a magyar történelem 1000 éve tartó tragikus keresztény korszaka.
Ennek a minden észszerűséget nélkülöző, felelőtlen gondolkodású, lassan de biztosan pusztító mentális elmeállapotnak (a keresztényhitnek), - ami leginkább egy fertőző, pusztító betegséghez hasonló, - a legfőbb képviselői a keresztényvallások és a híveik.
Az emberekben a hamis istenhit keltés a célja, az emberek dogmatikus hitben tartása, szellemi és társadalmi elnyomása, és hormon-energiáinak a kiszipolyozása, mentális legyengítése, utána pedig a tömeges elpusztításuk pl. háborús népirtással.
Elsődleges cél a boldogság hormon levezetése az emberekből, helyette félelmet táplálni az istentől, a túlvilági büntetéstől és ellenszenvet az embertársak, különösen a más vallásúak iránt. Az oszd meg és uralkodj elv szerint.
Aki idegen és hamis istent imád a saját önáltatásával is táplálva, ellentétbe kerül az Élet természetével és táplálja az idegen titkos háttérhatalom emberellenes tevékenységét, amelyben ő is csak egy áldozat a sok közül.

Hogyan lehet ebből az ördögi körből kikerülni?!

Saját akarattal, a sorsunk saját kézbe vételével. De a hívő ember ettől is fél. Inkább hívőként, a képzelt, beléjük sulykolt hamis istenekhez imádkozva, menetelnek az életük zsákutcájába és az esetleges tömeges pusztulásba, mint a történelem során annyiszor.