Hun-Magyar történelem és hagyományörző weboldal gigor.janos@gmail.com

Krisztus igazi arca.

Richard Neave orvostudományi igazságügyi szakértő szerint, Jézus sokkal jobban hasonlított a közel-keleti, korabeli izraelita zsidókra, mint a hamis, elterjedt ábrázolásaira, – írja az Esquire alapján a hvg.hu. Krisztus arcát az igazságügyi antropológia segítségével rekonstruálta a szakértő és kutatócsoportja. A rendőrség által a bűncselekmények felderítésére kidolgozott módszerekhez hasonló módszerekkel brit tudósok izraeli régészek segítségével újraalkották az emberiség történetének leghíresebb arcának véleményük szerint legpontosabb képét.

 A tudósnak szemet szúrt, hogy a keresztre feszítés előtt Júdásnak meg kellett mutatnia, ki a Krisztus, mert nem tudták megkülönböztetni a tanítványaitól. Ezért Neave és kutatócsoportja szemita koponyákat tanulmányozott, azokból kiindulva különböző technikákat alkalmazva fejtették meg, milyen lehetett az arcukon lévő bőr és izomzat.

 

Íme a valósághű kinézet:
Krisztus ijesztő, idegen és agresszív kinézetű valósághű arca. Jézus nem az volt akinek a keresztények hiszik!
Nem egy magas, hosszú hajú és fehér bőrű, europid szelíd kinézetű, hanem tipikus zsidó ismertető jegyekkel rendelkező, Hitlerhez hasonló arroganciájú volt. Nincsenek véletlenek, hisz ugyannak a háttérhatalomnak a küldöttei voltak mindketten.

A hamis europid kinézetű képet Krisztusról VI.Sándor pápa festette meg először egy festővel a saját fiát, Marcót állítva modellnek.

Marcóról mintázott Jézus:

A későbbiekben ennek alapján jöttek létre a számtalan hamis, idealizált ábrázolások a buzgó hívő festők és szobrászok fantáziaszüleményeként. 

A hamisan szelíd és idealizált krisztusi ábrázolásokhoz, a biblia hamisan jótékony leírásokat közöl róla, amellyel az emberiséget elhitették, tévútra, egy hamis vallás jármába terelték, amely az emberiség történetében a legnagyobb csalás, amit valaha is elkövetek. Az elhitetett, engedelmes emberiségen, a kereszténység leple alatt, a háttérhatalom irányításával, már könnyűszerrel kizsákmányolásokat, háborúkat, gyilkosságokat és népirtásokat hajtottak végre a háttérhatalmi zsarnoki uralom fenntartása érdekében, amelyek az emberiség ellen elkövetett legnagyobb bűntettek.
Értelem szerűen a Torinói lepel nem Krisztust ábrázolja, hanem a Krisztus helyett megkínzott és kivégzett Júdást!!!
Mint ahogy azt a legkorszerűbb és legbizonyítóbb erejű genetikai vérfolt vizsgálattal kimutatták a lepelről, hogy az egy drúz származású embernek a vére. A drúz népcsoport abban az időben Pártiában élt. Feltehetően a grúzok voltak azok. Júdás galileai drúz származású volt, hisz a keresztre feszítettet  Mária és a ő hozzátartozói, pl.: a másik fia Jakab, nem is akarták eltemetni! Júdás hozzátartozóját, abarimati Józsefet értesítették, aki „északról jött” és ő kérte ki Pilátustól és vette le a keresztről a holttestet három tanítvány segítségével, hogy tisztességesen eltemesse, mint hozzátartozóját. A halotti leplen jól láthatóan únevezett kaukázusi humánus arconású Júdás jóval idősebb (50-60 éves) volt, mint a fiatal 33 éves, kifejezetten korabeli zsidó arrogáns arcvonásokkal rendelkező Jézus. (Jézus maga jelentette ki, hogy ő zsidó származású, az anyja ágán).
A legnagyobb hazugság és a legkegyetlenebb gyilkosság amit valaha is elkövettek egy ártatlan és vétlen emberen, Júdáson. A kereszténységet arra a borzalmas hazugságra alapították, hogy Krisztust végezték ki az emberiség megváltására, amit hazug propagandával elhitettek az emberiséggel, és amely miatt két ezer év óta milliók estek áldozatul, vagy imádták a hazug gyilkosokat, Krisztust és a kereszténység "Atyaistenét", Jehovát.

Torinói lepel kép első és hátsó oldal a megkínzott és kivégzett Júdásról: