Hun-Magyar történelem és hagyományörző weboldal gigor.janos@gmail.com

Az emberiség fejlődése??!

Az utóbbi kétezer évben nem okosodott az emberiség, hanem butult.

Mentálisan nem fejlődik, hanem hanyatlik. A valós tudása nem több, hanem kevesebb. Az információ minnyisége viszont óriásira nőtt. Az emberiség valójában nem okosodik, hanem felejt. Az ember származásáról nem egyre több tudása lett, hanem egyre kevesebb. Az iskolákban azt tanítatják, hogy az ember ősemberi, primitív, barbár létből fejlődött lépcsőzetesen, valahonnan nagyon-nagyon lentről, a homo-erektusz, homo-pitekusz, tehát egyfajta szőrös makimajom állapotból és lemászott a fáról. A fejlődés során eljutott egyre magasabb fokokra és úgy tanítatják, hogy fejlődtünk-fejlődtünk, ókori Egyiptom, Athén, Spárta, Róma, középkor, újkor és eljutunk a mába. Ez elképesztő arc nélküli háttérhatalmi hazugság és tudatrombolás!
 Ezzel szemben az ókori igaz (korabeli hamisítatlan) leírások teljesen mást írnak a történelem menetéről. Szó sincs az ő világképükben az emberiség fejlődéséről, teljesen fordítva látták. Az ókoriak azt mondták, hogy épp ellenkezőleg:

Az emberiség egy nagyon magasrendű állapotból indult, az aranykorból, ami a mentális és szellemi állapotra is vonatkozott. Innentől valami tragikus tudati beavatkozás folytán (különösen az utóbbi 2 ezer év kereszténység korszakában) hanyatlik és mostanság a hanyatlás és a pusztulás tetőfokára jutott azaz a pokolba, két világháborúval a csúcson. Ez a rejtélyes háttérhatalmi erő és tudati befolyás nem segíti az emberiséget, hanem butítja, kizsákmányolja, pusztítja és gyilkolja.